Sportwijktoernooi bij Ons Domein.

0
725

Zoals u op facebook (Sportwijktoernooi) hebt kunnen lezen is er iedere laatste vrijdag van de maand een Sportwijktoernooi bij Ons Domein. Het is een project dat voortkomt uit de samenwerking tussen drie partners: Zorgsaam Twenterand, Ons Domein en OBS de Blokstoeke. Ons Domein nodigt alle kinderen tussen de 10 en 23 jaar in Westerhaar uit om hier aan deel te nemen. We gaan er een vrolijke middag van maken met veel sportiviteit, een gezonde versnapering, drinken en muziek.

We hopen op een grote opkomst zodat het een gezellige dag wordt waar kinderen samen komen en misschien wel een nieuwe sport ontdekken, waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en waar we samen een leuke en gezellige activiteit kunnen neerzetten samen met onze kinderen.
Westerhaar zijn we samen en onze kinderen zijn de toekomst van ons mooie dorp! We willen dit inhoud geven op een sportieve manier zodat onze kinderen meer gaan bewegen, meer gaan sporten en weer lekker buiten bezig zijn en kind kunnen zijn.

We hebben uiteraard ouders nodig die mee willen helpen met opzetten, opruimen , scheidsrechteren, spelleider zijn etc. U kunt zich opgeven voor verschillende middagen.

Introductie scheiding

Opgave : SLamberink@zorgsaamtwenterand.nl

 

Willeke Talen: 0642548331

Vrijdag 26 mei Basketbal

Vrijdag 30 juni Voetbal

Vrijdag 25 aug Korfbal

Vrijdag 29 sept Tennis

Aanvang: 15:00 – 17:00 en 17:00 – 19:00

Tot ziens bij het Sportwijktoernooi Westerhaar!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier