Spectaculaire Koninginnedag in jubilerend Westerhaar

0
727

logo_oranjevereniging_160                                            logo_125jaarwesterhaar_250

Westerhaar viert dit jaar een extra feestelijke Koninginnedag. Gedurende de gehele dag zullen tal van activiteiten plaatsvinden op het feestterrein van 125 jaar Westerhaar.

Uiteraard zullen ook de traditionele Oranjevereniging activiteiten plaatsvinden. Zo zal er om 09.00 uur begonnen worden met het hijsen van de vlag bij `t Haarhuus en het spelen van het Wilhelmus door de plaatselijke muziekvereniging Soli Deo Gloria.

Aansluitend kan iedereen naar het feestterrein aan de Schuineweg. Daar zal een spectaculaire meerkamp worden gehouden. Diverse verenigingen hebben uitdagende spellen bedacht die door teams van 6 personen zullen worden getrotseerd.

`s Morgens om 10.00 uur zal de jeugd t/m 12 jaar het spits afbijten en het spellenparcours volgen. Een ideale gelegenheid voor de oudere teams om te kijken en eventueel de tactiek te bepalen.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de jongste kinderen van 4 t/m 7 jaar, hiervoor zal een individueel spel parcours uitgezet worden. Uiteraard mag het springkussen niet ontbreken. De Oranjevereniging zal ook dit jaar weer zorgen voor een lekkere versnapering voor de jeugd.
De meerkamp zal `smiddags om 13.00 uur beginnen voor de leeftijd vanaf 13 jaar. Dit beloofd een spectaculair schouwspel te worden.

Vanaf 14.00 uur tot middernacht zal er op hetzelfde feestterrein diverse Tribute Bands hun opwachting maken voor een muzikale bijdrage. De organisatoren van “American Events” hebben diverse bekende Tribute Bands weten vast te leggen.

`S avonds zal er voor de kinderen een lampionoptocht worden gehouden. Vanaf 19:30 uur wordt er bij het verzorgingstehuis `t Haarhuus gejureerd om daarna om 21:00 uur te vertrekken. Gerard Schepers zal met zijn draaiorgel voor de nodige sfeer zorgen.
De optocht olv muziekvereniging Soli Deo Gloria zal een route door het dorp lopen.

img_9687_640x480_640De basisschooljeugd zal de speciaal ontworpen Westerhaarse Oranje T-shirts gaan verkopen voor groot en klein, om zo geld in te zamelen voor hun eigen KIK feestdag. Voor maar 4 Euro p/st of 4 voor 15.00 Euro  kunt u al eigenaar zijn van zo`n bijzonder T-shirt!

De modellen, die in Westerhaar met elkaar in de slag zijn voor de titel “Westerhaar`s Next Top Model” ,zullen op Koninginnendag meedoen met de meerkamp op het feestterrein.
De meiden zullen met hun team laten zien dat modellen niet alleen mooi kunnen poseren, maar ook heel sportief zijn.
Dogger Fashion verzorgt, ook bij deze gelegenheid, de outfit van deze meiden zodat de dames er weer tip top bij lopen!
Vanaf 13.00 uur kunt u de modellen en de andere teams komen aanmoedigen en gelijk genieten van alle festiviteiten op het terrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier