Snackbar mag blijven

1
1409

WESTERHAAR – Henk & Jennie`s Snackbar mag blijven staan op de parkeerplaats nabij kulturhus De Klaampe in Westerhaar. Tegen het verstrekken van een standplaatsvergunning door de gemeente aan Henk Niks van de snackbar voor de verkoop van snacks was bezwaar aangetekend door de stichting Kulturhus.
De stichting meende dat het besluit onterecht tot stand was gekomen. Het bezwaar werd door de commissie Bezwaarschrift ongegrond verklaard en dat advies werd overgenomen door het college van burgemeester en wethouders. Wel werd in het `heroverwegingsbesluit` een passage opgenomen over het dagelijks opruimen van zwerfafval.

Het Kulturhus vindt een snackwagen niet passen bij de uitstraling van de omgeving waar in de toekomst onder meer een nieuw zorgcentrum wordt gebouwd. Ook betreurt de stichting dat de wagen parkeerplekken in beslag neemt die nodig zijn bij grote evenementen.(Tubantia)

1 REACTIE

  1. Ik ben blij dat Henk en Jennie kunnen blijven, het zou toch te gek zijn dat iemand die al zoveel jaar zijn broodwinning daar heeft zomaar weg zou moeten.

    Over het zwerfvuil kan ik het volgende zeggen; wie zijn ogen open heeft ziet dat er door hen zelf alles altijd netjes opgeruimd wordt, als er eens iemand iets neergooit. Het is er altijd netjes!

    Het Kultuurhuus heeft in mijn ogen een heel andere functie en kan beter zelf zorgen dat het er omheen ( vooral in de zomermaanden) netjes blijft! Een bezem is dan absoluut geen overbodige luxe.

    Ben er zelf een keer geweest tijdens een evenement, en kreeg een flesje frisdrank over de datum in mijn handen. Dus als ik het Kultuurhuus was zou ik zelf eerst eens in de spiegel kijken en een ander ook wat gunnen. En vriendelijkheid doet ook wat, nee bij Henk en Jennie heb je nog gewoon de ouderwetse gezelligheid en vriendelijkheid! Ik denk dat Westerhaar daar niet zonder kan. Dus ik ben blij kan gewoon mijn patatje aan de Beeklaan blijven halen, zoals ik dat al jaren doe.

    Gerechtigheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier