Sinterklaas komt 21 november naar Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
645

8617304d6e9dac1b84631c3b71b6ba27-dk42n-small.jpgOok dit jaar komt de Sint weer met een aantal van zijn knechten Westerhaar-Vriezenveensewijk bezoeken.
Hij zal zaterdagmiddag 21 November het tweelingdorp aandoen. De Sint zal om half 2 met de boot aankomen aan de Sluiskade.
Op de Sluus zal hij worden verwelkomd door iemand van de commissie. De koets staat dan gereed, waarin de Sint en Hoofdpiet plaats zullen nemen. 
Vooraf gegaan door de politie en muziekvereniging S.D.G en gevolgd door enkele brandweer wagens van de plaatselijke brandweerclub Twenthe gaat het gezelschap door het dorp.
De route is als volgt: Vanaf de Sluus via de Hoofdweg tot aan de rotonde en dan terug naar De Klaampe waar het gezelschap omstreeks half 3 zal arriveren.
Daar aangekomen zal hij ongeveer een uurtje in de Klaampe verblijven waar een leuk programma zal plaats vinden met muziek en spel. Na afloop is er een leuke verrassing voor de kinderen.
Bij slecht weer gaat de intocht niet door en gaat Sint om half 3 rechtstreeks naar De Klaampe. 

Tevens is er woensdag middag 18 november voor de kinderen een knutselmiddag in de Klaampe.  Hier worden leuke Sinterklaas werkjes gemaakt. Dit begint om half 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier