Simplonia speelt het blijspel ‘Bruin café Dubbel D’.

0
732

Toneelvereniging Simplonia is ook dit jaar weer druk aan het oefenen zodat in november weer een prachtige klucht voor u gespeeld kan worden. Dit jaar spelen zij het blijspel Bruin café Dubbel D.

Dubbel D staat voor de zussen Derkje (Metje Schutte) en Dorien (Sonja Niks). Deze vrolijke zussen runnen samen café Dubbel D. Het café wordt bezocht door nogal wat uitgesproken karakters. Zo is daar Reint (Jan Bove) die meent dat hij altijd gelijk heeft. Evert-Jan (Erik Lamberink) is een guitig figuur die regelmatig een borreltje teveel drinkt. Wilma (Helma Schepers) is de vrouw van Evert-Jan, niet bepaald een fijngevoelig mens. Harm (Roy Alberts), een motorrijder in hart en nieren. Maar wel met een hele grote fantasie. Alles wat Harm zegt moet gehalveerd worden. En dan is het nog spannend. Berend (Arjan Webbink)komt maar mondjesmaat. Hij is nogal zuinig, zogezegd. En dan zijn daar de nieuwe buren Juul (Carolien Alberts) en Kees (Herman Schepers), samen met de beste vriendin van Juul, Jet (Margreetde Jager). Een excentrieke dame die alleen maar via haar hondje praat. Het zijn echter wel barre tijden voor het café. Kunnen de dames D het hoofd boven water houden?

De regie is in handen van Jannie ter Braak. De souffleur is Henry Plattje

De datums waarop gespeeld worden zijn 10, 11, 17 en 18 november a.s.. De voorstellingen vinden plaats in het Hervormd Centrum aan de Hoofdweg te Westerhaar. De zaal gaat open om 18:30 uur. De voorstelling begint om 19:30 uur.

De voorverkoop van de kaartjes is al begonnen. De laatste datum waarop de kaartjes verkocht worden is woensdag 25 oktober a.s., van 19:00 tot 19:30. Daarna zijn de kaartjes uitsluitend nog te koop op de avond van de opvoering zelf. De kaartjes kosten € 5,00 per stuk.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier