SDO verliest ook van Reehorst

0
627

Afgelopen zaterdag trad SDO 1 aan tegen Reehorst 1 uit Ede. Deze wedstrijd was voor beide teams de laatste veldcompetitiewedstrijd van het jaar. SDO stond bij aanvang van de wedstrijd nog op nul punten en wilde de eerste punten binnenhalen.

Onder redelijke weersomstandigheden, zonnetje maar ook wind, floot de scheidsrechter voor het eerst. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Daarna nam Reehorst een voorsprong van een aantal doelpunten. De uitploeg speelde een verzorgd spel en benutte de kansen ook. SDO speelde ook redelijk, maar wist te weinig tot scoren te komen. Bij rust was het 4-8 in het voordeel van de ploeg uit Ede. Na rust vergrootte Reehorst de voorsprong. Na 10 minuten gespeeld te hebben was het 4-12. Daarna herpakte SDO zich wel maar de wedstrijd was al gespeeld. Beide ploegen scoorden nog een aantal keer. De eindstand was 8-17.

SDO heeft in het eerste deel van de veldcompetitie helaas geen punten weten te verzamelen. De ploeg gaat zich nu voorbereiden op de zaalcompetitie. In de zaal komt de ploeg uit in de vierde klasse.