SDO verliest in een slechte wedstrijd

0
601

korfbal008_02Afgelopen zaterdag stond de streekderby tegen KIOS `45 uit Sibculo op het programma. De afgelopen jaren zijn dat altijd wedstrijden geweest die tot het einde spannend bleven.
Zo ook deze editie. SDO opende de score, waarop KIOS meteen antwoorde met een tegentreffer. Pas na 10 minuten korfballen kon de 2-1 worden aangetekend. SDO kon een klein gaatje slaan (3-1). KIOS wist echter via een afstandschot en een strafworp de stand weer gelijk te trekken. Net voor rust werd er nog door SDO gescoord, waardoor het met 6-4 aan de tweede helft kon beginnen.
De tweede helft zou geen goede helft worden. SDO miste veel kansen en verzuimde de voorsprong verder uit te bouwen. In plaats daarvan liet het KIOS in de wedstrijd. KIOS kon in een periode van 10 minuten een achterstand ombuigen in een kleine voorsprong, 7-8.
Een kwartier voor tijd maakte KIOS het laatste doelpunt van de wedstrijd. SDO verloor met 8-9.
Het was een slechte wedstrijd waarin zeker kansen lagen voor SDO. Komende week staat de wedstrijd tegen d`Ommerdieck op het programma.