SDO-Uni is nog niet zeker van de zaak

0
646

Afgelopen zaterdag, 24 mei, speelde SDO/UNI 1 haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De ploeg moest afreizen naar Almelo voor de wedstrijd tegen Achilles 1. Voor de Almeloërs stond er niks meer op het spel. Voor SDO/UNI was dit de laatste kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen.
Achilles begon scherper aan de wedstrijd dan de Westerhaarders en Kloosterhaarders en zette dit om in een 4-0 voorsprong. Daarna was het de beurt aan SDO/UNI. De ploeg kwam beter in de wedstrijd en wist nu ook de gecreëerde kansen af te maken. Niet veel later was het 4-2. Even ging het gelijk op, het werd 6-4, waarna Achilles de voorsprong wist te vergroten naar 9-4 ruststand.

Introductie scheiding

Na rust knokte SDO/UNI zich terug in de wedstrijd. Beide ploegen kregen veel kansen, maar de bezoekers gingen effectiever om met die kansen. De spanning kwam terug in de wedstrijd toen het 10-8 werd. SDO/UNI had de kansen om nog dichterbij te komen, maar juist op dit moment vielen de goals niet. Achilles kwam nu wel tot scoren. De einduitslag was 13-9 in het voordeel van de thuisclub.
Na de wedstrijd nam SDO/UNI afscheid van de aanvoerder, Robin Schepers. Hij stopt na dit seizoen met korfballen. Vorige week nam de ploeg al afscheid van Dian Bron die stopt omdat ze zwanger is.
Vanuit Doorn kwam het bericht dat concurrent in de strijd tegen degradatie, SkunK 1, ook verloren had. Dit betekent dat de ploegen zaterdag 31 mei een beslissingswedstrijd om klasse behoud moeten spelen. De plaats en de aanvangstijd van deze wedstrijd is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier