SDO/UNI in Enschede tegen Vakgericht.

0
680

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag speelde SDO/UNI 1 in Enschede tegen het eerste team van de studentenvereniging Vakgericht. Voor beide ploegen was het van belang om vandaag de punten te pakken.
Scheidsrechter Hiemstra floot om half 4 de wedstrijd in. De weersomstandigheden waren niet optimaal, de zon scheen maar er stond ook veel wind. De vraag was welke ploeg hier het beste mee om zou gaan. Al snel was duidelijk dat Vakgericht dit het beste deed. SDO/UNI had moeite met het creëren van kansen en kon daardoor bijna niet tot score komen. De bezoekers hadden geluk dat Vakgericht niet met scherp schoot, ondanks de vele kansen. Na een half uur spelen was het nog maar 3-0. In de laatste 5 minuten voor rust scoorden beide ploegen nog 2 maal. Dit zorgde voor een 5-2 ruststand in het voordeel van de Enschedeërs.
Na rust probeerde SDO/UNI het tij te keren. Dit lukte echter niet. De ploeg had nog steeds moeite met het creëren van kansen waardoor er op verkeerde momenten geschoten werd. Ook Vakgericht had moeite met het maken van doelpunten, maar door de voorsprong die de ploeg al had opgebouwd werd de wedstrijd niet meer spannend. De eindstand was 10-5 in het voordeel van de thuisploeg.
Volgende week speelt SDO/UNI 1 tegen Koru 1. De wedstrijd wordt gespeeld in Kloosterhaar en begint om 15:30 uur.