SDO niet bij de les

0
618

logo_sdo_349Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen KIOS `45 uit Sibculo op het programma. Wedstrijden tegen KIOS staan algemeen bekend als echte streekderby`s. De eerste ontmoeting dit seizoen werd in het voordeel van SDO beslist, 11-10. Gezien de stand op de ranglijst zou SDO in staat moeten zijn om weer een overwining te boeken.
Na de presentatie van de teams en het pupillenteam van de week, floot scheidsrechter Hummel voor het begin van de wedstrijd. Kios kwam door middel van twee schoten al snel op een 2-0 voorsprong. Door middel van een afstandschot liet SDO de 2-1 aantekenen. Na een kwartier spelen stond er 5-3 in het voordeel van Kios op het scorebord. SDO miste wat scherpte in het afronden van de kansen en kon verdedigend niet genoeg storen. De rust werd ingegaan met een 8-3 voorsrpong voor Kios.
De tweede helft werd goed door SDO begonnen, door twee snelle doelpunten werd de achterstand teruggebracht naar 8-5. Hierna stokte het echter bij SDO, Kios liep uit naar 12-5. Net voor het eindsignaal kon SDO nog 12-6 aan laten tekenen.
Al met al een wedstrijd waarin SDO niet bij de les was. SDO heeft nu, net als koploper Elko, dire verliespunten. SDO heeft het dus allemaal nog in eigen hand, maar heeft het er zich niet gemakkelijker op gemaakt.
Volgende week staat de return wedstrijd tegen UNI, uit Kloosterhaar, op het programma. De eerste ontmoeting werd door SDO gewonnen, 9-7. De wedstrijd begint om 18.00 uur in Bergentheim.