SDO moet genoegen nemen met 1 punt

0
1127

Afgelopen zaterdag reisde het eerste team van SDO uit Westerhaar af naar Winterswijk om laat in de avond een duel aan te gaan tegen WIKO 1.

De tegenstander stond bij aanvang van de wedstrijd onderaan de ranglijst. Met volle moed begonnen de SDO’ers aan de wedstrijd om de koppositie te behouden. De wedstrijd werd geleid door de heer J.M. Puhl. De Oranjehemden wisten al snel de korf te vinden en hadden een voorsprong van 0-2. Daarna wist WIKO ook voor het eerst de korf te vinden , 1-2. Beide ploegen waren doeltreffend. SDO wist WIKO telkens een stapje voor te zijn. Met een ruststand van 11-12 ging de O&O/REAS formatie de kleedkamer in.  

Na rust was het WIKO dat de korf als eerste wist te vinden en bracht daarmee de stand voor het eerst op een gelijke hoogte, 12-12. Maar de Oranjehemden gaven niet op en wisten wederom een lichte voorsprong te creëren van 13-15. Toch wist WIKO terug te komen, 15-15. Na een wedstrijd van veel strafworpen en vrije ballen moest SDO genoegen nemen met een punt en keerden ze met een gelijke stand van 17-17 terug naar Westerhaar.

Volgende week zaterdag, 8 februari, speelt SDO tegen DLKV. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Klaampe te Westerhaar om 16:15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier