SDO houdt de punten in Westerhaar

0
1718

Om 15:30 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Door de aangescherpte regels van de regering mocht helaas geen publiek aanwezig zijn. Hiervoor hadden we een oplossing gevonden in de vorm van Facebook live. Hierdoor kon het thuisfront toch nog meegenieten van de wedstrijd.

SDO begon goed aan de wedstrijd en kwam op een 2-0 voorsprong. Noveas gaf daar direct een antwoord op en wisten ook te scoren. Daarna was het weer de beurt aan de oranjehemden. Ze wisten door goed samenspel 5 keer achter elkaar te scoren en zette hiermee de stand op 8-2. Noveas deed nog iets terug en scoorden nog 2 keer voor rust. Met een stand van 8-4 begonnen we aan de tweede helft. De doelpunten vielen over en weer.

Het spel ging soms wat moeizaam, maar de thuisploeg bleef wel doorgaan. Ook al was het soms niet ons eigen spel, toch wisten wij tot doelpunten te komen. Zo scoorden de oranjehemden weer 4 keer achter elkaar en stond de stand 13-6 op het scorebord. De wedstrijd was eigenlijk wel gespeeld. Beide teams wisten nog driemaal tot scoren te komen en zo ontstond een einduitslag van 16-9.

Volgende week zaterdag staat de wedstrijd Westergo 1 – SDO 1 op de planning. Hierdoor moeten de oranjehemden afreizen naar Bolsward. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier