SABINE UITSLAG PRESENTEERT

0
794

Tijdens de openbare nieuwjaarsbijeenkomst van CDA Twenterand op 1 februari in Vroomshoop presenteert CDA Tweede Kamerlid Sabine Uitslag een discussie over Noaberschap & Werk verdeeld in 2 discussiepanels.
Medewerking hiervoor is al toegezegd door diverse vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties uit heel Twenterand. De avond is opgedeeld in drie blokken, werkgelegenheid en naoberschap. Derde blok bestaat uit een toost op het nieuwe jaar waarbij de nadruk ligt op informeel en gezellig samenzijn.

Eerste blok is het thema werkgelegenheid , economie en bereikbaarheid aan de orde, hiervoor zijn vertegenwoordigers aanwezig van het IKVO, LTO, AZB Westerhaar de heer Jeroen Klinkhamer en de Hammer ondernemers. Bedrijfsbelangen Vriezenveen en het CNV sluiten hierbij aan.
Zij gaan olv Sabine Uitslag in gesprek met verantwoordelijk CDA-wethouder Johan Oordt
en CDA-lijsttrekker Couzijn Bos over de huidige situatie en de verwachtingen en mogelijke verbeterpunten voor de komende periode van 4 jaar.

In het tweede blok wordt dieper in gegaan op het thema Noaberschap- omzien naar elkaar, vertegenwoordigers van veel stichtingen en vrijwilligers organisaties zijn hierbij aanwezig.
Gezondheidszorg,historisch schouwspel Den Ham,de warme maaltijdvoorziening, Oud Vriezenveen, SDG Westerhaar door de heer Joop Snippeen de Vereniging Christelijk onderwijs Twenterand.
Samen met het publiek, verantwoordelijk CDA-wethouder Jan Binnenmars en CDA-lijsttrekker Couzijn Bos is er een paneldiscussie over een moderne invulling van Noaberschap en vrijwilligerswerk

Derde blok bestaat uit een toost op het nieuwe jaar, waarna gelegenheid is om in een informele gezellige sfeer verder te praten met de gasten en aanwezige kandidaten.
De nieuwjaarsbijeenkomst van CDA Twenterand vindt plaats op maandagavond 1 februari in het MCC te Vroomshoop.
De zaal is open vanaf 19.30 uur, het programma start vanaf 20 uur. Iedere belangstellende is van harte welkom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier