S.D.O. sterkste in streekderby

0
622

logo_sdo_349Afgelopen zaterdag stond de derby tussen S.D.O. en KIOS op het programma. S.D.O. welke nog geen puntverlies leed dit zaalseizoen begon voortvarend aan de wedstrijd. Al na 4 minuten stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. KIOS kwam terug en nam een voorsprong van 2-3. S.D.O. tekende meteen de gelijkmaker aan en tot aan de rust gingen de scores gelijk op en werd er gerust bij een stand van 6-6. Meteen na rust nam S.D.O. het initiatief en kwam weer op voorsprong met 8-6. KIOS reageerde hierop en nam de voorsprong van 8-9. Hierna schakelde S.D.O. een tandje bij en kwam op een 12-10 voorsprong met nog 2 minuten op klok. KIOS welke nog één keer tot scoren kwam bepaalde de eindstand in het voordeel van S.D.O. op 12-11. Volgende week staat Noveas uit Steenwijk op het programma, deze wedstrijd zal beginnen om 16.45 in Steenwijk.