S.D.O. blijft aan kop in de 4e klasse

0
610

022_640x480_640

Afgelopen zaterdag speelde S.D.O. weer een thuiswedstrijd in Westerhaar. Deze keer moest de oranje witte brigade aantreden tegen Lintjo uit Oldeberkoop. Geen onbekende voor S.D.O., hier werd vorig jaar ook tegen gespeeld en twee keer werd hiervan gewonnen. S.D.O. ging goed van start en al na 4 minuten stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord. Lintjo kwam ook tot scoren en bracht in de 14e minuut de stand op 3-2. Vervolgens was er een periode dat beide teams niet tot scoren kwam. S.D.O. welke mooie kansen creëerde wist deze niet te verzilveren waardoor er een magere ruststand werd bereikt van 5-3. Na rust gaf S.D.O. een kwartier lang flink gas en bracht de stand in de 45e minuut op 12-4. Rick Zomer nam het laatste doelpunt voor zijn rekening en bracht de stand uiteindelijk op 13-4. Dit mag een terechte overwinning worden genoemd! De eerstvolgende wedstrijd van S.D.O. zal gespeeld worden op 30 januari. Deze wedstrijd is weer in Westerhaar, dan speelt S.D.O. tegen Niek uit Pesse. Deze wedstrijd zal beginnen om 16.00 uur.