Rommelmarkt korfbalvereniging SDO

0
910

Zaterdag 26 mei aanstaande wordt de jaarlijkse rommelmarkt van korfbalvereniging SDO uit Westerhaar weer gehouden. De rommelmarkt wordt gehouden op het terrein van kv SDO, op sportpark `t Twistveen en begint om 11.30 uur.

Het is de bedoeling om de rommelmarkt dit jaar op dezelfde wijze op te zetten als vorig jaar. Zo zullen er allerlei randactiviteiten voor de kinderen zijn; zoals schminken, een springkussen en een grabbelton. Daarnaast zal er gedraaid worden met het rad van avontuur, kunt u enveloppen trekken en is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje.
Om de rommelmarkt weer groots op te zetten zal SDO met de leden van de vereniging op maandag 21 en dinsdag 22 mei bij de mensen uit Westerhaar langskomen om bruikbare spullen voor de rommelmarkt op te halen (witgoed, meubels en matrassen worden niet meegenomen).
Dus kom zaterdag 26 mei vanaf 11.30 uur naar het sportcomplex van korfbalvereniging SDO. Sportpark `t Twistveen, Zwembadlaan 7 in Westerhaar. De rommelmarkt is om 15.30 uur afgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier