Rolstoelbasketballers Second Dribble winst en verlies.

0
607

Onder aanvoering van coach Henk van der Gouw uit Hoogeveen trok het rolstoelteam van Second Dribble naar Eindhoven voor 2 wedstrijden in de toernooi B-divisie.
De 1ste wedstrijd was tegen SC Antilope (what`s in a name) uit Utrecht. Een geduchte tegenstander waar niet voldoende tegenop gezien werd. Door veel druk van de Utrechtenaren vielen de schoten van SD niet lekker in het netje. De punten liepen lang gelijk op tot de Utrechtenaren in de 3de kwart een uitloopje namen. SD kwam er niet meer bij en verloor met een matige uitlag 27-19. De Hoogeveensche coach heeft het team pittig toegesproken.
De 2de wedstrijd werd gespeeld tegen Achilles uit Eindhoven. Met zoveel peptalk van de coach en de noodzaak te winnen, wil SD in de play-off`s uitkomen, stonden de neuzen weer de goede kant op. Ook deze wedstrijd liep mooi gelijk op. Er werd erg fysiek gespeeld waarvoor coach van der Gouw zijn sterkste opstelling koos. Ronald Hofsink uit Westerhaar scoorde 3 van zijn 4 vrije worpen. Van de Wetering uit Hardenberg liep 3 persoonlijke en een onsportieve fout op. Matchmaker was Ton Tortike uit Bergentheim, welke uit een rebound de benodigde laatste 2 punten scoorde. Nipte overwinning met 28-26, maar weer voldoende voor 2 wedstrijdpunten.
Een hele dag op pad, maar voldaan keerde het team huiswaarts. Voorlopig is een plaats in de play-off`s gewaarborgd.
Voor meer info (we hebben nieuwe leden nodig) belt u 06-20004267 of kijk op seconddribble.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier