Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed

0
692

logo-Politie.jpgDe politie heeft vrijdagavond 24 oktober het rijbewijs ingevorderd van een 47-jarige man uit Wierden omdat hij onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakte en vervolgens wegreed zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

Een 43-jarige man uit Bentelo reed rond 22.15 uur op de Sibculoseweg in Westerhaar-Vriezeveensewijk. Op de kruising met de N36 wilde de man linksaf slaan. Op het moment dat de man stopte voor de kruising werd zijn auto van achteren aangereden door een personenauto. In eerste instantie stapten beide bestuurders uit om de schade aan de auto’s te bekijken en spraken af om op een parkeerplaats de schade te regelen. De bestuurder van de achterste auto reed echter door zonder zijn identiteit kenbaar te maken.
Aan de hand van het kenteken kon de man uit Wierden korte tijd later in Wierden worden staande gehouden. Omdat het sterke vermoeden bestond dat de man onder invloed van alcohol was, is hij overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij bij de ademanalyse een promillage van 615 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier