Radio Zilvervos gaat samenwerken met Deltapiraat

1
2818

logo_zilvervos_181Westerhaar-Vriezenveensewijk-Vroomshoop- De Deltapiraat gaat vanaf a.s. zaterdag haar rechtstreekse radiouitzendingen uitbreiden. Dit doet men in samenwerking met Radio Zilvervos uit Westerhaar-Vriezenveensewijk, die daardoor 2 maal per week ook in de ether en op de kabel is te beluisteren via de Deltapiraat, www.deltapiraat.nl.

Iedere maandag werd er al wekelijks live uitgezonden met Sjonnyboy van 18.00 tot 22.00 uur vanaf `studio 4`. Daar komen nu uitzendingen bij van internetradiostation Radio Zilvervos op dinsdag en zaterdag. Op beide avonden wordt eveneens uitgezonden op het tijdslot 18.00 tot 22.00 uur. Radio Zilvervos is een internetradiostation die als uitvalsbasis Westerhaar heeft. Men heeft 7 professionele thuisstudio`s die te beluisteren zijn via www.piratenradio.nl.

Als het aan de Delta Media Groep ligt blijft het niet bij de rechtstreekse uitzendingen op maandag, dinsdag en zaterdag. De omroep gaat er vanuit nog dit jaar 3 andere avonden in te kunnen vullen met liveradio. Hiervoor hebben zich al ruim voldoende kandidaten aangemeld. De komende periode worden met deze kandidaten gesprekken gevoerd over met name de technische mogelijkheden. Dat wil niet zeggen dat aanmelden niet meer mogelijk is, want dat kan nog steeds via info@deltapiraat.nl.

De avonden die ingevuld gaan worden zijn op: woensdag, donderdag en vrijdag.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier