Rabobank West Twente helpt uw vereniging verder

0
748

Uw vereniging wil haar onderkomen restaureren, maar heeft onvoldoende geld. Of zij wil de vrijwilligers graag een cursus laten volgen, maar het huishoudboekje laat dat niet toe. Misschien kan het Coöperatiefonds van Rabobank West Twente uitkomst bieden.
De Rabobank is betrokken bij de lokale gemeenschap. Deze betrokkenheid laat ze zien door samen met mensen te werken aan het realiseren van hun ambities. Een sprekend voorbeeld van maatschappelijke betrokkenheid is de jaarlijkse storting in het Coöperatiefonds. Zo kan een deel van de winst een blijvende bijdrage leveren aan sociale, culturele en economische projecten in het werkgebied van Rabobank West Twente.
Voor wie is het Coöperatiefonds?
Verenigingen, instellingen, organisaties en clubs die een maatschappelijk, sociaal of cultureel doel nastreven kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit het fonds. Daarnaast moet de vereniging of instelling binnen het werkgebied van Rabobank West Twente opereren.
Dien uw aanvraag voor 20 augustus in!
Is uw vereniging bezig met een project dat een financiële injectie goed kan gebruiken? Dien dan uw aanvraag vóór 20 augustus in bij Rabobank West Twente. In september zal er worden besloten over de ingediende aanvragen. De overige voorwaarden en het aanvraagformulier vindt u op www.rabobank.nl/westtwente onder het kopje ‘Coöperatiefonds`.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier