QUEENSDAY PARTY (Koninginnedag) WESTERHAAR

0
841

mgtp_640x480_640Donderdagavond 29 april (koninginnenacht) vanaf 20.00 uur een boeren rock avond met een spetterend optreden van de band “Ja Dat Zal”.
Deze mannen weten wel hoe ze een feestje moeten maken. Ze hebben door de jaren heen met veel gastmuzikanten samen gespeeld, waaronder Paul Kemper, Alan Gascoigne (allebei ex-NORMAAL), Hendrik Haverkamp, Henk Wijngaard en ook wijlen Arne Jansen. Veelal spelen ze nummers met eigen tekst op bekende bestaande hits. Hoog feest gehalte gegarandeerd !! Muzikale omlijsting word verzorgd door Dj – Sjon.

Vrijdag 30 april koninginnedag “American Events Goes Tributel”
Naast de spelen op het feest terrein van het meerkamp staat er een podium dat om 14.00 begint met live bands die een ode brengen aan hun favoriete groep. Gedurende de middag en de avond worden er sets gebracht met songs van Santana, AC/DC, Normaal, ZZ-Top en Green Day. Laatst genoemde band is bij ons allen bekend met o.a. het nummer uit de hit parade ‘American Idiot`. Green Day wordt beoefend door Dookie. De band Dookie afkomstig uit Limburg is inmiddels uitgegroeid tot de enige echte Green Day tribute band van de lage landen. Erkend door de platenmaatschappij van de band Green Day mochten ze spelen op de cd presentatie van het album “21st century Breakdown” van de band Green Day. Wat betreft de formatie Normaal, deze behoeft verder geen introductie. De kerels van de uit Groningen afkomstige band de Hoksons hebben zich erg ingeleefd in de personalia en de nummers van Jolink en zijn manschappen.

Tribute to Santana, geniet van elk nummer van de bekende Carlos Santana met zijn legendarische band, met o.a. het nummer Black Magic Woman. Deze tribute band bestaat uit ras echte conservatorium muzikanten. Percussie conga`s en timbales zijn bij bijna elke song dan ook duidelijk aanwezig.
Tribute to AC/DC en ZZ-Top wordt gebracht door de alom bekende rock band 1 St Avenue. Het leuke van hun is dat ze niet de over populaire songs in hun repertoire hebben staan van deze geweldige Amerikaanse legendarische bands, maar meestal de B nummers spelen van een elk uitgebracht album. Je zult versteld staan van de gitaar riffs die zich in een rap tempo aan jou voor bij trekken.

Entree is beide dagen voor een ieder gratis en het muzikale feest gaat door tot in de gezellige late uurtjes
Kijk voor meer info op www.americanevents.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier