PvdA wil binnen twee jaar besluit over zwembaden

0
637

TWENTERAND – PvdA`er Hidde Visser vindt dat er binnen nu en twee jaar een besluit moet worden genomen over de zwembaden. “Als we het over drie jaar doen, doen we het niet, want dan staan de verkiezingen weer op stapel en durft niemand het meer te zeggen. Wil je ook voor de komende jaren een sluitende begroting kunnen aanbieden, zullen we heel duidelijk moeten zeggen wat we willen en dit ook naar de burgers goed aangeven waarom we dat zo doen.”
Visser: “Ik denk dat ook Gemeentebelangen best ziet dat als je 1,3 miljoen per jaar aan zwembaden besteedt en we moeten volgend jaar 3 miljoen bezuinigen, dan is het leuk om alle zwembaden open te houden, maar dat gaat niet.”

De PvdA gaat voor “iets goeds voor de toekomst”. De PvdA vindt het beter om één centraal gelegen zwembad met wat meer voorzieningen in de driehoek Vroomshoop-Vriezenveen-Westerhaar te bouwen en vanwege het recreatieve en toeristische karakter van Den Ham daar een geprivatiseerd zwembad open te houden. Visser: “Zo levert iedere kern zijn zwembad in. Dat betekent dat de jaloezie naar elkaar ook wat gemakkelijker te hanteren is.”

Tijdens de verkiezingscampagne werd door alle partijen geroepen om De Stamper te sluiten. “Dit dichtdoen heeft alleen maar een financiële grondslag”, aldus Hidde Visser in het politiek radio- en tv-programma Manitobaplein 1.(DeltaFm)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier