Prachtige avond Samenloop voor Hoop in de Klaampe

1
991

img-2251-kopie.jpgZaterdag 10 mei was door de organisatie van Samenloop voor Hoop een eerste moment om blijk van waardering te geven aan alle deelnemers en vrijwilligers van de Samenloop voor Hoop Twenterand die op 27 en 28 juni zal plaatsvinden. Voor deze mensen was er een leuke en gezellige avond geboekt vol met informatie, vrolijkheid en muziek. Namens het KWF sprak Jan Puthaar de bijna 300 mensen toe en gaf nog maar eens aan hoe belangrijk het geld is wat wordt bijeengebracht in het gevecht tegen kanker.
Gijs Nillessen die de avond opende wist met veel humor over met name specifieke karaktereigenschappen van Twenteranders de zaal aan zich te binden. De stand-up komediant wist het publiek in de juiste sfeer te brengen waarna Richard Nijstad uit Coevorden gedurende de pauze van Gijs met prachtige solonummers en leuk repertoire ten gehore te brengen.

Introductie scheiding

Na de pauze bracht Gijs met de nodige humor de voetbalshirts met handtekeningen onder de aandacht waarop men een bod kan uitbrengen tijdens een veiling die tijdens een aparte avond gehouden wordt. Kijk op de website www.samenloopvoorhoop.nl/twenterand voor meer informatie hierover.
De avond werd afgesloten met het prachtige zanggeluid van Marjolein Schepers die met haar band 2Gift vele positieve reacties in ontvangst kon nemen. Zo kon de organisatie terugkijken op een geslaagde en gezellige avond die belangeloos mogelijk werd gemaakt door de Klaampe, Gijs, Richard en Marjolein. Allen werden bedankt met een bosje bloemen beschikbaar gesteld door bloemenhandel de Lelie.

WesterhaarDigitaal.nl was aanwezig en de foto´s zijn te vinden in het fotoalbum.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier