Positieve impuls voor zorglocaties De Weemelanden en het Haarhuus

1
810

beste-werkgever-award-kopie.jpgTMZ verkozen tot beste werkgever van 2012

TriviumMeulenbeltZorg – met de zorglocaties De Weemelanden en ’t Haarhuus in Twenterand – is gisteravond winnaar geworden van de ‘Beste Werkgever Award 2012′. Dit is een verkiezing van de beste werkgever in Twente en omstreken. TMZ versloeg hierbij Zorgvilla’s Twente in de categorie non-profit. Tijdens een speciale avond van het evenement Business Meets Twente in Cinestar is de prijs overhandigd aan Peter Weda, voorzitter van de Raad van Bestuur van TMZ.

Introductie scheiding

 

Peter Weda geeft aan dat het winnen van de prijs veel betekent voor TMZ. “Het is een prestatie die we samen met alle medewerkers hebben neergezet. Het geeft aan dat de manier van werken van TMZ opvalt en – ook buiten de organisatie – gewaardeerd wordt. Voor nieuwe medewerkers betekent dit een extra reden om bij ons te komen werken en het geeft onze cliënten en hun naasten vertrouwen. Het belangrijkste is dat deze prestatie de verplichting schept om op deze weg door te gaan. Samen willen we het verschil blijven maken voor onze cliënten en voor elkaar.”

Beste Werkgever
De positieve resultaten van het medewerkertevredenheidonderzoek dat afgelopen zomer is gehouden, waren voor de jury aanleiding om TMZ te nomineren. De kritische jury ging hierna in gesprek met onder andere vertegenwoordigers van de Ondernemingsraad en een aantal medewerkers vanuit de diverse regio’s. Ook hebben zij met een aantal leidinggevenden gesproken. Door deze gesprekken raakte de jury overtuigd van de betrokkenheid van medewerkers bij TMZ. De Beste Werkgever Award is een initiatief van Twensche Courant Tubantia en NewCom Research & Consultancy.

TriviumMeulenbeltZorg
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) is een organisatie op het gebied van wonen, zorg, welzijn en behandeling voor ouderen en chronisch zieken. TMZ levert hoogwaardige huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling bij mensen thuis en in woonzorgcomplexen. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. Bij TMZ werken ruim 2000 medewerkers en 1000 vrijwilligers. Meer informatie is te vinden op www.triviummeulenbeltzorg.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier