Populariteit website westerhaar digitaal verder toegenomen

0
637

untitled_167Jaar 2009 was al een heel goed jaar voor de website WesterhaarDigitaal.nl. In dat jaar startte de stichting reeds  met de voorbereidingen voor een nieuwe website en werd de opdracht verstrekt om een nieuwe site te bouwen.

Op dit moment wordt de site nog steeds, met de nodige `kunstgrepen`, in de lucht gehouden. Natuurlijk kunnen we niet wachten tot de nieuwe site opgeleverd wordt!
Het was de bedoeling om de site in 2010 online te hebben, maar door onze betrokkenheid bij het jubileumjaar 2010 en de vele activiteiten rondom dit 125 jarig bestaan van Westerhaar, heeft de oplevering enige vertraging opgelopen.

De verwachting is dat wij medio maart 2011 de nieuwe site online kunnen hebben. Natuurlijk zijn we zeer benieuwd of onze bezoekers het resultaat kunnen waarderen. Dit horen wij vast van u, of niet?

Het aantal bezoekers is ook het afgelopen jaar weer behoorlijk toegenomen en niet alleen de bezoekersaantallen, leest u zelf maar:

– De bezoekersaantallen zijn gestegen van 245.000 in 2009 naar 310.000 in 2010 
– Het aantal unieke bezoekers steeg van 129.000 naar bij 166.000
– Het dataverkeer is bijna verviervoudigd van 2214 GB naar 7855 GB (natuurlijk heeft dat consequenties voor
  de kosten van exploitatie)
– Het aantal zogenaamde hits bedraagt nu 54,3 miljoen (dit was in 2009 nog 50,6 miljoen).

Niet gek voor een lokale site en daar zijn we u allen zeer dankbaar voor! Door het al maar toenemende succes, nemen de kosten van exploitatie ook toe. Maar succes betekent gelukkig ook: steeds grotere betrokkenheid en draagvlak. Dit blijkt niet alleen uit de bezoekersaantallen van de site, maar ook uit het toenemend aantal sponsoren dat Stichting WesterhaarDigitaal ondersteunt. Dit alles maakt het mogelijk dat WesterhaarDigitaal.nl in de lucht kan blijven! 

Alle bezoekers, sponsoren, donateurs en de meer en meer betrokken dorpsgenoten die materiaal (tekst en/of beeld) aanbieden, bedankt! Ga zo door en uw suggesties en ideeën blijven van harte welkom.

Team WesterhaarDigitaal
Herman, Rene, Gerald en Gijs    


Unieke bezoeker staat voor het aantal unieke gebruikers dat de  site dagelijks bezoekt. Sessies van dezelfde gebruiker op dezelfde dag worden verzameld en omgezet in een enkele bezoeker, maar kunnen wel twee of meer afzonderlijke bezoeken vertegenwoordigen

.

                 In het kort, wanneer u de site meerdere keren bezoekt wordt het toch als 1x geteld
 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier