Playbackshow Voorwaarts een geweldige happening

0
1399

img_5378_589De aankondiging van afgelopen weken liet al doorschemeren dat het wel eens een mooie avond kon worden. De voorbereidingen werden getroffen voor een ware happening en een happening werd het.

In een bom maar dan ook bomvolle kantine was iedereen vol verwachting wat zou komen gaan. Het werd een fantastisch feest. Een avond waarvan men nog maanden over zal praten. Het werd zo`n avond waarvan je zegt: “Daar had je bij moeten zijn”. In één woord geweldig!.

Het feest begon iets over half 8 toen presentator Albert Botter boven het lawaai van iedereen uit probeerde te komen. Dat lukte heb uiteindelijk redelijk waarna hij Rein Vos aankondigde die een gedicht voordroeg. Een gedicht over ons 60 jaar Voorwaarts in het dialect en in rijm. Dit gedicht staat in zijn geheel elders op de Voorwaarts site.

Daarna kon de sjurie bestaande uit voorzitter Gerald Nilessen, en zijn zoons Wiebe en Gijs er eens goed voor gaan zitten want het zou achteraf wel eens moeilijk kunnen worden om een winnaar aan te wijzen.

De optredens begonnen en het was een diversiteit aan artiesten. Er waren een aantal serieuze optredens waaronder een one man show van onze Voorzitter als Demis Roussos. Maar veel aandacht ging ook natuurlijk uit naar de hilarische acts. Zo waren Bonne “hakketoeki” Niks en Hetty Visser verkleed als Mouth and McNeal. We hadden een K2 met een schitterende Marcel Klos en Kevin Molenkamp en een K3. K3 waren de “dames” Jordy Schoemaker, Rik Schutte en Maickel Bakhuis. Na de pauze was er een verrassend optreden van de sjurie. Onze dokter Nilessen was Dokter Bernhard, en geassisteerd door zijn zoons vertokte zij het gelijknamige lied.
Ook kon de blote kont niet ontbreken, een aantal mannen van de selectie hadden rokken met strings aan en traden op als Mooi Wark. De laatste act was er een van onze vutters. Jans Nike en Evert Kelder waren de onvergetelijke Kermisklanten.

De winnaar werd uiteindelijk Luv. Een spetterend optreden van de begeleiding van A1. Patty gespeeld door Henrie Molenkamp, Marga vertolkt door Gerrit Wessels en Josee geacteerd door Martin ter Braak hadden duidelijk veel geoefend en hadden de danspasjes perfect voor elkaar. Ze hadden zelfs een extra verrassende dimensie onder de rokken.

Het werd zoals gezegd een schitterende avond. Iedereen was vol lof en er zal nog lang worden nagepraat over deze gedenkwaardige avond. Of deze avond volgend jaar een gevolg gaat krijgen is nu nog niet duidelijk maar de eerste acts zijn al weer gevormd.

Door op de foto te klikken ziet u  een impressie van hoe het werkelijk is geweest.
Onvergetelijk!

img_5391_640x480_640

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier