Oud-Westerhaarse krijgt prijs voor receptenboek

0
693

WESTERHAAR/ABCOUDE – De in Westerhaar geboren en getogen Rita Aalderink heeft een Nederlandse ‘World Gourmand Cookbook Award’ gewonnen in de categorie ‘beste eenvoudige receptenboek’.
Het boek van de tegenwoordig in Abcoude wonende Aalderink heeft de titel ‘Rita’s Diner Idee’. Hierdoor is het boek gekwalificeerd om deel te nemen aan de verkiezing van Worlds Best Easy Cookbook, waaraan de nationale winnaars uit 128 landen deelnemen. Op 3 maart 2011 wordt tijdens de Gourmand Cookbook Fair 2011 in Parijs de winnaar van deze internationale prijs bekend gemaakt. ,,Dit is echt geweldig, ik had het nooit verwacht“, aldus Aalderink. ,,Ik win die internationale prijs natuurlijk nooit, maar het is altijd leuk om naar Parijs te gaan, haha.“

`Rita’s Diner Idee` is een handzaam kookboek met 52 complete diners, van amuse tot en met dessert. Alle gerechten zijn eenvoudig te bereiden en de ingredienten zijn overal verkrijgbaar.,,Het ideale kookboek voor de beginnende thuiskok”, aldus Aalderink. ,,Luxueuze kookboeken met ingewikkelde gerechten zijn er al genoeg. Ik wil juist mensen bereiken die nog niet zo ervaren in de keuken zijn en die wellicht ook wat minder geld te besteden hebben.”  (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier