Oud papier SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
716

logooudpapier_300De muziekvereniging is van belangrijke waarde voor ons dorp. Zo staat zij altijd paraat bij Koninginnedag, avondvierdaagse, dodenherdenking, intocht Sinterklaas, 50-jarige huwelijksjubilea en voor diverse activiteiten in dit jubileumjaar.

Om dit te kunnen blijven doen heeft de vereniging natuurlijk geld nodig. Het halen van oud papier is een belangrijke inkomstenbron voor de muziekvereniging. Helaas merkt de vereniging dat de hoeveelheid oud papier steeds minder wordt.

Iedere tweede zaterdag van de maand haalt de muziekvereniging oud papier in het noordelijke of zuidelijke deel van Westerhaar-Vriezenveensewijk. Elke maand is een ander deel aan de beurt om gehaald te worden. Vanaf vrijdagmiddag tot zaterdagmiddag 12.00 uur staat er een container aan de Oranjestraat. Iedereen kan het papier hier naar toe brengen.

A.s. zaterdag 13 maart zal muziekvereniging SDG, vanaf 9.00 uur, het oud papier halen in Westerhaar-Vriezenveensewijk ten zuiden van de Leidijk. Inwoners ten noorden van de Leidijk kunnen het oud papier brengen naar de container aan de Oranjestraat. Op 10 april wordt er in het noordelijke deel gehaald en kan ‘zuid` brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier