Oproep Sinterklaas foto`s

0
885

314_721Morgenmiddag komt de Sint weer met een groot aantal van zijn knechten Westerhaar – Vriezenveensewijk bezoeken. 

De route start ook dit jaar bij het Kulturhus De Klaampe. Hier zal de Sint en zijn gevolg rond 13.30 uur arriveren. De organisatie wordt geregeld door een speciaal hiervoor opgerichte commissie. In deze commissie zitten vertegenwoordigers uit de muziekvereniging, AZB (Algemeen Zakelijk Belang), Plaatselijk Belang, de Oranjevereniging, de brandweerclub Twente en het “Pieten corps”.

Voorafgegaan door de politie en de muziekvereniging S.D.G. en gevolgd door een of meerdere antieke brandweerwagens van de brandweerclub Twente gaat het gezelschap dit jaar de volgende route nemen.

Vanaf de parkeerplaats bij het Kulturhus De Klaampe Hoofdweg, Sibculoseweg, Rozenstraat, Schapenweg, Webbinkstraat, Boekweitstraat, Zonnebloemstraat, Bremstraat, PM Hackstraat, Boekweitstraat, Geraniumstraat, Zonnedauwstraat, Rozenstraat naar de Speelweide
Daar zal het gezelschap om ongeveer 14.30 uur worden verwelkomd door een afgevaardigde van het College van B&W van de gemeente Twenterand. Daar zal een DJ klaar staan om samen met de Zwarte Pieten de kinderen te vermaken
Mochten de weersomstandigheden op 22 november erg slecht zijn, dan vervalt de optocht en zal de Sint rechtstreeks naar het Hervormd Centrum gaan en daar omstreeks 14.00 uur arriveren.

Gaat u er ook naar toe, neem u fototoestel mee en maak wat foto`s van de intocht.
Wij van WesterhaarDigitaal.nl zien natuurlijk niet alle leuke dingen op zo`n dag. Stuur ze naar foto@westerhaar.eu
 en dan worden ze geplaatst in het fotoalbum.
Op die manier kunt u allemaal helpen om de intocht vast te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier