Oprichting carnavalsvereniging blijkt ludieke aktie!

0
1461

onno_349Heel het dorp sprak erover, Westerhaar zou in navolging van Vroomshoop en De Pollen een carnavalsvereniging krijgen.
In het geheim zou een groep van acht personen bezig zijn geweest deze op te richten. En traditiegetrouw zou men op de ‘elfde van de elfde` de eerste Prins van Westerhaar bekendmaken. Heel Westerhaar was in de ban van de nieuw op te richten vereniging.
Maar alles bleek een ludieke grap. Een vriendengroep uit Westerhaar stond aan de basis van de ludieke actie. Het afgelopen jaar pakte de groep een oude traditie weer op om elkaar tijdens verjaardagen eens flink te pakken te nemen.
Anno Sportel was hierbij meestal één van de aanjagers. Op 11 november (de elfde van de elfde) werd Sportel echter zelf 30 jaar en dus was hij aan de beurt. Door Sportel als contactpersoon van de nieuw op te richten vereniging door te geven moest hij tal van belangstellenden te woord staan. En dat terwijl hij zich van ‘De Prins` geen kwaad wist.
Als troost werd Sportel, na afl oop van de grap, een etentje aangeboden. Wel moest hij hiervoor tijdens zijn verjaardagsfeest een prinsenpak dragen en verkleed (onder begeleiding van de raad van elf ) een rondrit door Westerhaar maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier