OPENINGSFEEST OBS de BLOKSTOEKE

0
2573

Afgelopen vrijdag was het openingsfeest van het nieuwe schooljaar.  “Samen goed van start”.

Het was heel druk in en om de school. Binnen konden leerlingen met hun ouder(s) een speurtocht doen met allerlei leuke opdrachten. Volgende week komt hier een winnaar uit die iets leuks kan verwachten!

Er was genoeg te drinken en te eten, een supergroot truck-springkussen waar de kleintjes heerlijk op konden spelen. De sfeer was ontspannen en gezellig, vrolijk en positief. Tijdens het rad van fortuin waren er weer leuke prijzen te winnen en de spanning zat er goed in!

De 4D groep heeft een spetterend optreden gegeven met vrolijke liedjes waar het publiek ook op mee kon dansen en bewegen. Met een daverend applaus werd het optreden afgesloten.

Al met al een ontzettend feestelijke opening van weer een geweldig leuk en leerzaam schooljaar waarin ouders, kinderen en het team zich voor de volle honderd procent in gaan zetten.

Tevens was dit de afsluiting van “de gouden weken” waarin er met en door de kinderen gewerkt wordt aan een leuke groepssfeer, het doel is om kinderen een fijne start te geven. Door middel van opdrachten en activiteiten elkaar beter te leren kennen en een positieve, open, veilige en vertrouwde schoolomgeving te realiseren, zowel voor kinderen als hun ouder(s)/verzorgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier