Nieuwe functie`s op de website

1
867

Er zijn vandaag een aantal nieuwe functie`s toegevoegd aan de website. Hieronder vindt u een opsomming van de nieuwe functie`s. De E-Card en Foto onderzoek functie vindt u links in het menu onder het kopje interactief.

Zoeken: Spreekt eigenlijk voor zich, maar kan erg makkelijk zijn wanneer u bijvoorbeeld een nieuwsbericht wilt terug lezen

E-Card: Met deze functie kunt u een digitale kaart verzenden naar een vriend, vriendin, kennis of naar jezelf. De kaarten zijn opgedeeld in categorieën, zodat u makkelijk de kaart van uw smaak kunt vinden. Vanzelfsprekend zijn het kaarten die iets met Westerhaar – Vriezenveensewijk te maken hebben. Op dit moment staan er nog maar een paar kaarten in, echter dit zal spoedig veranderen.

Foto onderzoek: Met deze functie kunt u zelf een foto op de site plaatsen waar vervolgens andere kijkers weer op kunnen stemmen. Op dit moment staat er een onderzoek in genaamd “de mooiste foto van het kulturhus”.

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe functie`s en mochten er vragen zijn dan kunt u contact met ons opnemen via de knop “contact” links in het menu.

Mvrgr,
Team WesterhaarDigitaal.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier