Met steun van Rabobank West Twente behaalt zwemclub De Wieke 52 persoonlijk nieuwe records

0
870

twist-2014-vollybal-kopie.jpgJaarlijks zet de Rabobank een deel van haar winst in om organisaties en projecten te steunen die zich inzetten voor de lokale omgeving en die gericht zijn op activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur en maatschappij.
Zwemclub De Wieke in Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft hier een gift van 200 euro uit gekregen, om mee te doen aan de twee daagse zwemwedstrijd op 24 en 25 mei in het Duitse Twist.
De enthousiasme was met 24 zwemmers dit jaar enorm groot. Zij zwommen maar liefst 52 nieuwe persoonlijke records. Het was een zonovergoten weekend. Er werd bij het zwembad overnacht in twee grote tenten. Naast het zwemprogramma had de organisatie gezorgd voor vermaak met spelletjes.

Introductie scheiding

De financiële steun van de Rabobank was dan ook een welkome ondersteuning om dit voor alle kinderen te blijven doen. Het is elke keer weer leuk om te zien hoe kinderen er enthousiast naar toe gaan, twee leuke dagen samen hebben en vervolgens praten over de volgende trip naar Twist in 2015.

Zwemclub De Wieke is een gezellige kleine club met leden uit Westerhaar-Vriezenveensewijk,
Sibculo en Vriezenveen. Vind jij zwemmen leuk en heb je je A-diploma,
kom dan 1 maand GRATIS mee zwemmen. Meer weten? Bel dan met Sonja Teunis 06-48808141 of Marcel Scheffer 0546-659704

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier