MC de Wieke Cross Event 2014 Westerhaar – 5e editie

0
920

grotefoto-szsmjru3-medium.jpgDit jaar organiseert motorclub de Wieke alweer voor het vijfde jaar op rij een motor cross event In Westerhaar, op de vaste locatie aan de schuineweg in het centrum van Westerhaar.

De baan wordt net als vorige jaren aangelegd in samenwerking met de gebroeders Klein Kromhof uit Daarlerveen. Dit staat garant voor een uitdagende baan maar zeker geschikt voor alle nivo’s en leeftijden. Een animatie v/d baan is inmiddels te zien op de website van www.mcdewieke.nl

Ceriel Klein Kromhof (http://www.cerielmx.nl/ ) zal zelf ook deelnemen aan de wedstrijden, zodat dit garant staat voor spektakel en om motocross te zien op top niveau. Ceriel is dit jaar geselecteerd om voor Nederland deel te nemen aan het WK voor landenteams (MX of Nations/ http://www.mxon2014.lv/ ) dat in Letland wordt gereden op 28 September. Dit geeft aan dat Ceriel op dit moment behoort tot de top 3 beste motorcrossers van Nederland.

Net als voorgaande jaren telt het evenement mee voor de Twentecup competitie 2014. De Twentecup is een competitie die wordt verreden gedurende het gehele jaar op verschillende circuit in Twente. De deelnemers aan de Twentecup zijn dan ook grotendeels de lokale cross helden uit de regio, maar ook rijders van

Introductie scheiding

buiten de regio zijn natuurlijk van harte welkom.

 

Er wordt gereden in vele verschillende klassen, van jong tot oud en van hobby rijders en bromfiets klasse tot de superklasse waarin in rijders van nationaal niveau deelnemen.

MC de Wieke wil de lokale jeugd uit Twenterand ook een kans bieden om mee te doen aan dit evenement en kennis te maken met de motorsport door middel van een bromfiets klasse.
De bromfietsers rijden in 2 klassen nl automaat en schakel bromfietsen. Mede door het volle programma is het aantal deelnemers aan de bromfietsklasse beperkt, dus zorg ervoor dat je je tijdig aanmeld via de website.

Naast de bromfiets klasse, zijn er ook een 3 tal jeugd klassen, waarin deelnemers van 5 t/m 16 jaar deelnemen op 50-65 en 85 cc machines. In deze klassen rijden veel jeugdige talenten die ook op nationaal niveau meerijden, waardoor dit garant staat voor veel spektakel.

Inschrijven kan uitsluitend ’s morgens voor aanvang van de trainingen aan de baan vanaf 8 uur. Naast het cross gebeuren zijn er voor de jeugd enkele springkussens aanwezig, en zal het red bull promotie team aanwezig zijn, zodat er vermaak is voor iedereen.

Voor verdere informatie en het laatste nieuws verwijzen we graag naar de website:
www.mcdewieke.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier