Mannen bieravond bij C1000 Westerhaar

0
961

grolsch.jpgVrijdagavond 25 mei van 18.00 tot 21.00 uur MANNENAVOND bij C1000 Westerhaar

Op vrijdag 25 mei zijn alle mannen(de dames zijn natuurlijk ook zeer welkom) uitgenodigd om naar onze winkel te komen. Vanaf woensdag 23 mei hebben wij alle A-merken bier in de aanbieding 3 halen = 2 betalen. Nu kunt u dus als man de kans grijpen om zelf te bepalen hoeveel bier u op wilt halen, denkt u bij u zelf maar na wat er allemaal te wachten staat de komende maanden, het EK voetbal, Olympische Spelen en de Tour de France. Tijdens deze sport momenten moet er natuurlijk wel een biertje genuttigd worden tegen de spanning. Waar u natuurlijk ook nog aan moet denken is het mooie weer en de barbeque die dan aangestoken wordt.
U kunt vanaf 18.00uur bij onze speciale biercontainers die buiten op de parkeerplaats staan terecht om uw bier naar eigen keuze te halen. Betaal vooraf bij de kassa in de winkel, neem de kassabon mee naar buiten en onze ‘kratpatsers’ helpen u met het inladen in uw auto.

Introductie scheiding

Bovendien wordt u ook nog eens getrakteerd op een heerlijke hamburger live vanaf de bbq, met uien, mayo en ketchup.Ook zal er een alcoholvrije consumptie aanwezig zijn. Om het feest helemaal compleet te maken zal er muziek aanwezig zijn.
Kortom: Bier voor weinig en een broodje hamburger gratis,gratis consumptie en een gezellig stukje muziek uit de luidsprekers !!

Wij zien u als man natuurlijk graag op vrijdag 25 mei tussen 18.00uur-21.00uur bij onze biercontainers verschijnen.

de (bier) groeten,
(mannen)team C1000 Westerhaar,
Henkjan en Floris

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier