Koninginnedag 30 April

0
617

imagescatwvkje_126Op deze feestelijke “Koninginnedag” zullen er gedurende de gehele dag tal van activiteiten plaatsvinden op het feestterrein van 125 jaar Westerhaar ism de  plaatselijke verenigingen.

De muziek op deze dag zal verzorgd worden door “American Events” die diverse bekende Tribute Bands heeft weten vast te leggen.

Deze Koninginnedag zal om 09.00 uur beginnen met het hijsen van de vlag bij `t Haarhuus en het spelen van het Wilhelmus door de plaatselijke muziekvereniging Soli Deo Gloria, aaneensluitend zullen de activiteiten zich afspelen op het feestterrein aan de Schuineweg.

Het is de bedoeling dat er op een eigentijdse manier verassende spelen uiteengezet worden voor jong en oud door de verschillende plaatselijke verenigingen.

De activiteiten zullen `smorgens om 10.00 uur beginnen voor de jeugd t/m 12 jaar.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de jongste kinderen van 4 t/m 7 jaar, hiervoor zal een individueel spel parcours uitgezet worden en tevens staan er ook mooie springkussens/glijbanen en andere leuke spelletjes klaar, waar zij deze dag heerlijk mee kunnen spelen.

De Oranjevereniging zal ook dit jaar weer zorgen voor een lekkere versnapering voor de jeugd.

· De activiteiten zullen `smiddags om 13.00 uur beginnen voor de leeftijd vanaf 13 jaar.

Hierbij nodigen wij iedereen uit om met (sport)vrienden/ buren/collega`s of familie om gezellig mee te doen, zodat we straks een veld vol sporters en toeschouwers hebben staan om er een leuke en gezellige dag van te maken.

De voorwaarden rondom de spelactiviteiten kunt u vinden op de site van Westerhaar 125 Jaar.

Tevens zullen er `s middags vanaf 14.00 uur tot middernacht diverse Tribute Bands hun opwachting maken om zo een muzikale bijdrage te leveren aan deze feestelijke Koninginnedag.

`S avonds zal er voor de kinderen een lampionoptocht worden gehouden, vertrek bij het verzorgingstehuis `t Haarhuus waar de kinderen ook gejureerd worden. Dat kan vanaf 19.30uur en Gerard Schepers zal met zijn draaiorgel voor de nodige sfeer zorgen. Om 21.00 uur start de optocht en zal een route door het dorp  worden gelopen olv muziekvereniging Soli Deo Gloria.

Aaneensluitend kan er nog genoten worden van de diverse Tribute Bands die nog tot 24.00 uur zullen optreden om uiteindelijk deze Koninginnedag tot een succes af te sluiten.

Iedereen is dan ook van harte welkom om er met elkaar een leuke gezellige dag van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier