Kom jij griezelen??

0
588

Westerhaar staat op 21 oktober een spannende avond te wachten.

In samenwerking met spookgroep de Krim en een heel aantal vrijwilligers wordt er een spetterende spooktocht georganiseerd. Al weken van voorbereiding gaan vooraf aan dit spektakel.

Spookgroep de krim, gespecialiseerd in het organiseren van spooktochten heeft haar krachten gebundeld met Oranjevereniging Westerhaar om een hele mooie spooktocht te organiseren. Samen met een groot aantal vrijwilligers, als spoken sminckers, catering, en een prachtige locatie en vervoer voor naar de locatie toe hoopt de Oranjevereniging dat dit een schot in de roos wordt en dat dit een groot succes mag gaan worden.

Meedoen aan de spooktocht kan tot maximaal 350 personen, alle leeftijden zijn welkom alleen tot en met 14 jaar is een volwassen begeleider verplicht.

Durf jij het aan???? Een ding is zeker, het wordt heel spannend en vooral heel eng.

Aan het eind van de herfstvakantie organiseert de Oranjevereniging een lampionoptocht.
Op vrijdag 27 oktober mogen de jongste kinderen uit het dorp zich klaar maken voor een mooi verlichte optocht door het mooie dorp. Onder leiding van muziek wordt er een ronde gelopen met hopelijk veel mooi verklede kinderen en vooral veel lampjes. Er zal ook weer gekeken worden naar wie het mooist/origineelste verkleed is. En daar staat natuurlijk een mooie prijs tegen over.

Kortom belooft het weer een gezellige griezelige boel te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier