Kennismaken met het gemak van openbaar vervoer

0
631

Gratis Twentse OV-dag op zaterdag 19 september

Op zaterdag 19 september a.s. is er voor de zesde keer een Twentse OV-dag. Alle stads- en streek- en buurtbussen van Twents (Connexxion) en Syntus in de regio Twente zijn op deze dag gratis toegankelijk. Dit geldt ook voor de treindiensten Oldenzaal – Zutphen en Almelo -Mariënberg. Deze dag is een initiatief van Regio Twente. De gratis OV dag is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het openbaar vervoer in deze regio. Reizigers maken die dag bovendien kans om een 3-daagse busreis naar Parijs voor 2 personen te winnen.

Altijd al eens de bus willen proberen voor een bezoek aan het winkelcentrum? Dan is er nu een goede gelegenheid om het echt te doen! Iedereen kan op 19 september – van `s ochtends vroeg tot `s avonds laat – gratis gebruikmaken van alle bussen van Twents en Syntus in Twente en van de treindienst Almelo-Mariënberg en Oldenzaal-Zutphen. Inwoners van Twente kunnen op deze manier kennis maken met het gemak van het openbaar vervoer. Om kans te maken op de 3-daagse busreis naar Parijs, moeten reizigers op 19 september de flyer uit de bus meenemen (op is op).

Regio Twente werkt bij de gratis OV-dag samen met Connexxion en Syntus. Om gratis te kunnen reizen op 19 september hoeven reizigers geen speciaal kaartje te hebben. Ook de provincie Overijssel heeft op dezelfde dag gratis OV. Op de website van de provincie staat meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier