Josien wint Westerhaar`s Next Top Model

1
2737

wnt940338xlr_320x200_200WESTERHAAR – De 17-jarige vwo-scholiere Josien Croezen won vrijdagavond de finale van Westerhaar`s Next Top Model. De eindstrijd werd gehouden in de feesttent op het terrein van 125 jaar Westerhaar.

Josien ontving een kroontje en een prijzenpakket met een totale waarde van 1500 euro, waar onder een portfolio van Niek Erents Fotografie, kledingcadeau bonnen van Dogger Fashion en Klinkhamer mode, verwenarragementen van Salon Trendline en Kapper Smelt, een nagel arrangement van Ilona`s Nail, een pedicuur behandeling van Alien Platje en een ijsjes arrangement van Bijkerk IJs.

De tent zat vrijdagavond met ruim zeshonderd belangstellenden behoorlijk vol. De mensen keken naar een presentatie van de finalisten: Josien Croezen, Jennieke Krikken (16) en Nikkie Derks (16). De drie spraken stuk voor stuk over het dorp Westerhaar-Vriezenveensewijk. En alle drie kwamen ze tot de conclusie dat wonen in Westerhaar heerlijk is.

Voor Westerhaar`s Next Top Model hadden zich veertig meisjes opgegeven, van wie er twaalf tot de competitie werden toegelaten. Er stonden vervolgens negen foto sessies op het programma, waarna telkens één meisje af viel. De winnares werd verkozen tot hét gezicht van Westerhaar. Zij gaat het komende jaar een representatieve rol namens het dorp vervullen.

Naast de finale van Westerhaar`s Next Top Model was er een succesvol optreden van Truus Trut en de Terlenka`s. (TTubantia)

 

1 REACTIE

  1. Omdat we op vacantie waren heb ik de laatste ronde niet mee kunnen maken.

    Josien van harte gefeliciteerd.

    Ik wil het nog een keer zeggen.Allen die aan Next Top Model hebben mmeegewerkt om dit mogelijk te maken, BEDANKT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier