Jeugdconcert SDG Westerhaar

0
613

Vrijdag 13 juni a.s. zal het jaarlijkse jeugdconcert van muziekvereniging SDG plaatsvinden in het gebouw van de muziekvereniging aan de Zwembadlaan. De AMV-groep en verschillende leerlingen die les hebben op een blaas- of slagwerkinstrument zullen op deze avond laten horen wat ze het afgelopen seizoen hebben geleerd. Daarnaast zullen de AMV-leerlingen hun cursus met deze avond afsluiten en zullen een certificaat ontvangen van de voorzitter. Ook het jeugdorkest zal van zich laten horen.
De muziekvereniging wil alle ouders en belangstellenden voor deze avond uitnodigen zodat u kunt horen wat muziek voor de jeugd van Westerhaar-Vriezenveensewijk doet. Ook zouden we graag ouders met kinderen verwelkomen die volgend jaar aan de AMV-cursus willen beginnen. Deze avond kunt u zich alvast inschrijven voor de AMV-opleiding die weer vanaf september 2008 start. Ook is het inschrijfformulier digitaal beschikbaar op de vernieuwde website van de muziekvereniging www.sdgwesterhaar.nl.
De avond zal om 19.00 uur beginnen en rond 20.15 eindigen. We garanderen u dat u niets van de wedstrijd Nederland-Frankrijk zult missen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier