Jan Smit en 3J’s in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar

0
1052

jansmitflyer_2_400Op Vrijdag 10 december wordt de opening gevierd van de nieuwe podiumvoorziening in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar met een bijzonder avondvullend programma. Jan Smit, 3J’s en de band ‘Joost mag het weten’ weiden het nieuwe podium in, waarop in de komende jaren nog diverse top-acts te bewonderen zullen zijn. Burgemeester Visser zal aan het begin van de avond het nieuwe podium officieel gaan openen.

De openingsavond staat in het teken van het Nederlandse lied. Jan Smit is misschien wel de populairste Nederlandse artiest van dit moment. Toen Jan nog Jantje was, brak hij als 12-jarige door met de single Ik zing Dit Lied Voor Jou Alleen. De sympathieke Volendammer heeft sinds die tijd niet stil gezeten en is uitgegroeid tot een echte ster. Met een eigen real life soap, kledinglijn en ontelbare hits in Nederland en andere landen is Jan Smit de koning van de zogenaamde “paling sound”. Gelukkig is deze levenszanger het leven in Nederland nog niet beu en is hij bereid gevonden om naar Westerhaar af te reizen en De Klaampe op z’n kop te zetten.

Ook de 3js staan tot de knieën in de Volendamse klei, maar weten ieders hart te veroveren. Met hun goudeerlijke folk muziek zijn zij Volendam inmiddels ontgroeid en ligt heel Nederland aan hun voeten. De nieuwe 3js cd Kamers van m’n Hart staat wederom vol gevoelige meezingers.

Joost Mag Het Weten is een band die, anders dan de naam doet vermoeden, weldegelijk weet hoe een feestje gebouwd moet worden. Ze doen dit dan ook al een tijdje, vanaf augustus 1997 om precies te zijn. De samenstelling van de band is in al die tijd slechts één keer gewijzigd, waaruit moge blijken dat de vijf mannen van JMHW er veel plezier aan beleven. Dat zie je natuurlijk op het podium terug.

Het repertoire is uitsluitend Nederlandstalig. Pop in je moerstaal dus. De band neemt het publiek mee op een reis door de tijd; alle Nederlandstalige hoogtepunten die de moeite waard zijn vanaf de jaren `70 tot het heden komen voorbij. Van Boudewijn de Groot tot Blöf en van Andre Hazes tot Marco Borsato.

Deze ‘Hollandse avond’ speelt zich af in de grote zaal in Kulturhus De Klaampe te Westerhaar. De deuren gaan op vrijdag 10 december om 20:00 uur open en het concert begint om 20.15 uur. Kaarten zijn online te verkrijgen via www.jansmitinwesterhaar.nl voor € 19,50 en ook bij de volgende lokale  voorverkoopadressen zijn kaarten voor deze avond te koop: In Westerhaar bij Kulturhus De Kaampe en Drogisterij Berghuis, in Vriezenveen bij Boekhandel De Jong en Café Het wapen van Vriezenveen, in Vroomshoop bij cafe Restaurant Kremer en Dennis FashionCafe, in Daarle bij cafetaria ’n Tip, in Den Ham bij Boekhandel Pas en bij alle Primera winkels in Nederland.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier