Investeer Essent-gelden voor infrastructuur

0
610

De grootste bedreiging voor de toekomst van de gemeente Twenterand is de slechte bereikbaarheid ten opzichte van de andere gemeenten. Daarom moet de infrastructuur voor de komende jaren de hoogste prioriteit krijgen op de politieke agenda van de gemeente Twenterand.
De gemeente moet beginnen met het reserveren van gelden voor infrastructuur om bereikbaar te blijven.

Deze spaarpot kan binnenkort alvast worden aangevuld met de vrijgekomen Essent-gelden. Het was nog even de vraag of de provincies en de gemeenten in aanmerking zouden komen voor deze zogenaamde “Zilvervloot”. Nu Brabant heeft gekozen kunnen de gemeenten incasseren! Zo ook de gemeente Twenterand.
LLT/VVD is ervan bewust dat het gaat om grote bedragen ten behoeve van onze inwoners.
De gemeente heeft nu de kans om de infrastructuur en de daarbij behorende werkgelegenheid voor de komende decennia veilig te stellen.
Daarom moet dit bedrag volledig geoormerkt worden ten gunste voor het project infrastructuur.
Mocht Twenterand in de toekomst nog in aanmerking komen voor enkele extraatjes, dan kan het infrastructuurfonds daarmee worden aangevuld.
Dit alles moet er toe leiden dat er voldoende financiële middelen worden gecreëerd om de infrastructuur van de gemeente Twenterand aan te pakken. De leefbaarheid en de economie van Twenterand zullen hiermee zeer gebaat zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier