Intocht Sinterklaas in Westerhaar!

0
900

sinterklaas01_250Eindelijk is het dan zover! Zaterdag 20 november zal Sinterklaas samen met vele pieten Westerhaar met een bezoek vereren.

De Intochtcommissie is al weken druk met de voorbereidingen, om er voor de Sint en de kinderen weer een groot feest van te kunnen maken! De voorpret begint al met een kleurplaatwedstrijd. Deze zullen vanaf vrijdag 12 november verspreid worden op scholen, en bij enkele centrale punten in ons dorp. Inleveren kan tot 19 november, waar dat kan staat op de kleurplaat. (TIP: let de 17e ’s middags goed op rond de Blokstoeke, en de 19e  ’s middags rond de speelweide aan de Rozenstraat!). Zaterdags zal de uitslag van deze wedstrijd door Sinterklaas bekend gemaakt worden!

Sinterklaas zal vanaf 13.30 aankomen bij Kulturhus de Klaampe, waar na een korte stop een rondgang door het dorp gemaakt wordt, onder begeleiding van Soli Deo Gloria.

De route: Beeklaan-Entergraven-Bakkersveenweg-Dinkel-Regge-Dalweg-Hoofdweg-Leidijk-Rozenstraat, waar de Sint en zijn gevolg rond 14.30 zullen aankomen op de speelweide.
Vanaf 13.30 zullen op de speelweide Family Fit en de DJ al aanwezig zijn om samen met de wachtende kinderen en de eigen streetdance groep te oefenen voor een swingend welkom!
We willen tevens van de gelegenheid gebruik maken om al onze sponsoren te bedanken, zonder hen zou de intocht niet kunnen voortbestaan! Voor informatie kunt u contact opnemen met Janette Jager: 0546-659634 of Tamara Harzevoort: 0546-659141.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier