Honderdste rit ANWB AutoMaatje Twenterand!

0
1918

Afgelopen juni is AutoMaatje Twenterand van start gegaan en het blijkt in een behoefte te voorzien. Al vele minder mobiele inwoners hebben zich door een vrijwillige chauffeur laten vervoeren naar de huisarts, ziekenhuizen of het gezondheidscentrum. Maar ook naar een familielid of lekker naar de markt.

Vrijwilligerster Herma Nijboer had de eer om de honderdste rit voor AutoMaatje Twenterand te mogen rijden. Zij bracht een dankbare mevrouw Grissen naar Kulturhus De Klaampe in Westerhaar.

Mevrouw Grissen vertelde ons dat de allereerste keer dat Herma Nijboer mevrouw  mocht rijden het duidelijk werd dat zij beiden familie hadden in Bergentheim. Helaas had mevrouw Grissen haar nicht wegens omstandighden al 60 jaar niet gezien. Door de familielid van de vrijwilligster kwamen zij er achter waar de de nicht van mevrouw Grissen woonde en is er een ontmoeting tot stand gekomen! Hoe mooi is dat!

Wilt u ook eens gebruik maken van AutoMaatje Twenterand? Neem contact op via 06-83878151 of automaatje@zorgsaamtwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier