Het Grote Sinterview

15
1663

sinterviewflyerklein.jpgJochem van Gelder en dé Sint in De Klaampe met ‘Het Grote Sinterview’

Speciaal voor de praatjesmakers onder ons komt Jochem van Gelder samen met dé Sint naar Twenterand voor een interactieve theatervoorstelling, de enige voorstelling in Overijssel

Eindelijk is het zover… Sinterklaas komt tijdens een bliksembezoek aan Overijssel
naar de theaterzaal van Kulturhus De Klaampe in Westerhaar, voor een exclusief
interview met alle praatjesmakers van Twenterand.

Introductie scheiding

De goedheiligman heeft op aandringen van opper praatjesmaker Jochem van Gelder
belooft antwoord te geven op alle prangende kindervragen.

Hij neemt zelfs zijn eigen fotoboek en exclusieve home video’s mee uit Spanje.
Heb jij zelf ook een brandende vraag voor Sinterklaas?
Kom dan naar het theater en lever jouw vraag voor de voorstelling in bij de speciale
Sinterklaasbalie in het theater.
Naast de onthullende antwoorden, exclusieve foto’s en nooit eerder vertoonde
privé filmpjes van de Sint, zal gastheer Jochem van Gelder de grootste hits zingen
van zijn Wild Geraas Cd. De voorstelling valt zeker ook in de smaak bij ouders.

De Theatervoorstelling met de titel ‘Het Grote Sinterview’ vindt vrijdag 18 november plaats in Kulturhus De Klaampe, Westerhaar. Kaarten kosten € 10,- . Kinderen uit Twenterand krijgen korting, zij mogen tegen inlevering van een kortingsbon die wordt uitgereikt op alle basisscholen in Twenterand voor slechts € 7,50 genieten van de voorstelling. De kaarten zijn te koop in Westerhaar bij Tankstation Avia, drogisterij Berhuis en De Klaampe, in Vriezenveen bij Boekhandel de Jong, in Vroomshoop bij Dennis Fashion, in Den Ham bij Boekhandel Pas en op internet via www.intickets.nl

Zaal open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur
Einde: 20:10 uur

sinterviewflyerklein.jpg

15 REACTIES

 1. heee lijkt wel niet wijs 10 euro als de kids mazzel hebben zijn er nog kaarten voor 7,50 euro waarom zo laat uit deelen ,,, en dan voor de ouder die mee gaat ook 10 euro , en bij een beetje pech betaal 20 euro ,, EN DAT VOOR JA VOOR ! UURTJE ( dit is voor somigen niet te betalen met meerdere kinderen ) GELDWOLFEN ,, of loopt de klaampe zo slecht om hier nog winst uit tehalen pffffffff goed gedaan wie dit verzonden heefd voor de burgers hmmmm nee voor de hogere burgers die er nog zijn ):

 2. tja het is een theatershow he..dus dat moet wel betaald worden en de mensen die dit organiseren moeten betaald worden..:)

  10 euro veel?
  tja ze hadden idd ook 7,50 per kind/ volwassene kunnen vragen.
  maar desondanks zijn er hopelijk toch mensen die een kaartje kopen omdat er toch al zo weinig georganiseerd word zegt men altijd.
  het enige dat ik wel vreemd vind is dat de theatershow een dag voor de intocht word gehouden??
  niet erg slim gepland vind ik. maar wel leuk dat het georganiseerd word 😉

 3. Word er is wat gedaan in westerhaar dan is de planing niet goed en Heeeeeeel duur dan komen er wijnig uit westerhaar dan moet je het heben van de buiten gebied de klaampe zit in moilijke tijden en daar draait de burger voor op 10 euro voor TJA wat krijg je er voor ? net als de vorege keer ,, reken maar van ja

 4. Zullen vast wel wat zijn die zoon 20 euro uit geven …………… dan de kids op pakjes avond maar wat minder ……. je moet er toch bijhoren he , in westerhaar ,, al gooi,t men de euro,s over de balk . te koste van de klijntjes .. je kunt het maar een keer uit geven toch . of typ ik wat fout

 5. Nou, als iemand weet hoe ik mijn kinderen uit kan leggen dat Sinterklaas zaterdag in Westerhaar aankomt maar vrijdag al in de Klaampe is, kom ik misschien nog wel, maar met 7,50 entree pp (incl. korting) haal ik liever wat extra’s voor 5 december..

 6. Helemaal mee eens Tamara ,,, dit kan ook niet denken ze nu niet na ( nee dat kunnen ze niet ) laten ze het maar is GRATIS houden tis toch voor de kinderen , maar nee 7,50 euro plus een ouder 10 euro mooije bisnis wij gaan ook maar voor 5 dec dan maar gezelig maken (:

 7. ga je gang Melanie dacht dat je voor de zint ging mert de kids ( maar je gaat kijken wie er komt hahaha kost dan wel even 10 euro of meer als je de kids mee neemt ,, dan weet het succes (:

 8. Het is heel simpel op voorhand is het inderdaad business en wel voor Jochem van Gelder, denken jullie nou echt dat die zomaar voor niks naar Westerhaar komt???? voor de Klaampe is het maar afwachten of dit er uit kan of dat er gewoon weer geld achteraan moet zoals bij, Jan Smit, 3js, mooi wark, CCR noem maar op

 9. @ shops
  En waarom zal dat ons probleem zijn, dat ligt aan de persoon die hele grote groepen jeugd eruit heeft gejaagd ( want de mensen met “geld” gingen voor ), collega’s op een vieze manier heeft behandeld en zijn kringetje heeft binnen gehaald. ( dit was nog bij de oude klaampe ) dus mensen uit die grote groepen jeugd , zoals ik gaan gewoon niet naar de klaampe zolang hij daar nog werkt.
  ————————————————————
  Nu weer terug naar het onderwerp, Sinterklaas komt zaterdag en niet eerder, dus dan had de Klaampe , Sint en Jochem zaterdagavond maar moeten uitnodigen, dan waren wij wel gekomen.Dit hadden ze kunnen weten. Eigenschuld dikke bult.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier