Genomineerden Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand bekend

0
1305

Op donderdag 5 april organiseren de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand de uitreiking van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand. In aanloop naar de uitreiking van deze prijs maken wij hierbij de genomineerden bekend.De genomineerden voor de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand zijn:
– Jeugdkunstkring Westerhaar
– Jeugdraad Basketbalvereniging Peatminers
– Stichting Manna
– Vrijwilligers Stichting Jongerenwerk Den Ham
– Vrijwilligers Zwemvereniging De Vroege Vogels

Uitreiking
De winnaar van de Publieksprijs wordt bepaald door middel van stemmen. Van 13 tot en met 30 maart 2018 kan via www.vrijwilligerswerktwenterand.nl worden gestemd op de genomineerden. De kandidaat met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens een vrijwilligersmarkt op donderdag 5 april 2018 van 16.00 tot 20.00 uur in Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Iedereen is van harte welkom!

Vrijwilligersmarkt
De vrijwilligersmarkt is bedoeld om de inwoners van Twenterand kennis te laten maken met vrijwilligersorganisaties die actief zijn binnen de gemeente. Tijdens de vrijwilligersmarkt kunnen vrijwilligersorganisaties zich presenteren aan de bezoekers, nieuwe vrijwilligers werven en kennismaken met vrijwilligers en/of medewerkers van andere vrijwilligersorganisaties.

Contact
Alle vrijwilligersorganisaties in Twenterand ontvangen deze week een uitnodiging voor deelname aan de vrijwilligersmarkt van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk. Wilt u deelnemen maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk via e-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl of telefonisch: 0546 – 481458.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier