Gemeente Twenterand heeft een nieuwe gebiedscoördinator!

0
1102

logo_gemeente_twenterandSinds 1 maart is Gerko Hopster de nieuwe gebiedscoördinator in de gemeente Twenterand. Hij volgt Elma Haakmeester op die begin 2010 is vertrokken.
Gerko heeft veel ervaring met plattelandsontwikkeling en is ook gebiedscoördinator in de gemeente Olst-Wijhe. Het werk wordt uitgevoerd vanuit Pratensis, bureau voor plattelandsontwikkeling dat kantoor houdt in Almelo.

Inwoners kunnen terecht bij de gebiedscoördinator vragen over bedrijfs- of locatieontwikkeling. Ook met al uw andere plannen en projectideeën, ook als deze nog vaag zijn, kunt een beroep gedaan worden op de gebiedscoördinator. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onafhankelijke en vertrouwelijke basis.

Of het nu gaat om rood voor rood, het hergebruik van agrarische gebouwen voor een nieuwe economische activiteit, kavelruil met uw buren, recreatie, het opzetten van een samenwerkingsverband, of totaal iets anders. De gebiedscoördinator denkt mee, bekijkt samen met de aanvrager de haalbaarheid van de plannen en kan helpen bij het inzichtelijk maken van beleid, te doorlopen procedures en subsidiemogelijkheden. Ook kan hij mensen in contact brengen met de juiste specialisten. Aan zijn inzet zijn geen kosten verbonden.

Wie ook een gesprek wil hebben met de gebiedscoordinator kan contact met hem opnemen via
06 – 42 40 66 66 of gerko.hopster@pratensis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier