Geen Gouden Turf

5
1464

img_2819_1024x768_400Veel schaatsliefhebbers hebben waarschijnlijk deze dagen wel aan de Gouden Turf gedacht, de laatste Gouden Turf was in 1998. Het zat er ook wel aan te komen, als er een mogelijk was afgelopen jaren dan was het nu wel. (Westerhaardigitaa.nl) was er klaar voor. 
Maar het bestuur van ijsclub De Volharding heeft besloten dat de klassieker van Twenterand deze vorstperiode niet door te laten gaan.De tijd was tekort om alles nog voor aankomend weekend te regelen.

5 REACTIES

  1. Hier heb je toch een draaiboek voor liggen??? Dan is het zo te regelen. Als je het nu niet door laat gaan, wanneer gaat het dan wel door. Na 4 weken vorst???? En dan zijn er ook nog plannen voor een spliksplinternieuwe ijsbaan.

    Echt belachelijk. Niet te geloven

  2. Hoezo niet kunnen regelen? het draaiboek is er inderdaad, en willen de heren mij nu vertellen dat 5 dagen niet genoeg is om de boel rond te krijgen. Ik weet dat het in 3 dagen ook mogelijk is om dit te organiseren (spreek uit ervaring maar wil niet in details treden),was een mooie kans om de pot een beetje te spekken na al die schaatsloze jaren, en een wedstrijd om de GOUDEN TURF was er meest een om van te smullen.

    Denk dat de heren met weemoed terug denken aan de jaren dat dit allemaal wel in een dag of drie rond was (Misschien toch even achter de oren krabben heren van het bestuur?)

  3. waarom moeten die kopstukken hier komen schaatsen kost alleen maar geld, laat de b- rijders gaan schaatsen en vraag inschrijvingsgeld om de kosten een beetje te drukken is toch niet zo moeilijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier