Fotowedstrijd Westerhaar 125 jaar begint te lopen.

0
682

logo_125jaarwesterhaar_250Waar blijft de jeugd? Wie durft iets geks te doen?

De fotowedstrijd die de kunstkring Westerhaar heeft georganiseerd naar aanleiding van Westerhaar 125 jaar begint te lopen. In de categorie volwassenen zijn al veel mooie beelden van Westerhaar binnengekomen. De sneeuw heeft veel fotografen geïnspireerd hun kijk op het dorp vast te leggen. Ook de lente zal vermoedelijk voor veel ideeën zorgen. Tot 31 maart hebben de inwoners van Twenterand nog de gelegenheid foto`s in te sturen en zo mee te dingen naar de prachtige prijzen , ter beschikking gesteld door foto Konijnenberg.

Helaas! Waar blijft de jeugd. Ook voor hen is er een speciale categorie waarin ook weer schitterende prijzen zoals een digitale camera, te winnen valt. Juist van de jeugd verwachten we originele foto,s met hun kijk op de “buur,n”. Zet een foto in scene, maak er iets geks van, durf met aparte ideeën te komen!
De kunstkring daagt jullie uit mee te doen en zo de prachtige prijzen in de wacht te slepen.
Je foto kun je toesturen naar kiekopdeburen@125jaarwesterhaar.nl  en op  www.125jaarwesterhaar.nl   kun je alle informatie lezen. Bij bibliotheken en VVV kantoren liggen flyers voor je klaar.
Doe mee en verras ons met jullie originele kijk op Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier