Foto`s schoolvoetbal

0
775

img_5643_640x480_64020 april-De eerste avond van het schoolvoetbal zit erop. Op deze zonnige lenteavond was het echt heel erg druk op ons sportpark. Vele ouders, broers, zussen, grootouders en kennissen kwamen kijken naar de prestaties van de jongens.
Er werd ook fanatiek gevoetbald, de jongens deden hun uiterste best om een goede indruk te maken. Ook de organisatie deed zijn best. Sportpark omroeper en wedstrijdsecretaris Wim Smit had goede controle en zicht op de velden alwaar de scheidsrechters de wedstrijden in goede banen leidden.
Na een spannende avond is er reeds een beslissing gevallen in poule B. Hierin gaan Shalom 1 en Rehoboth naar de finale. In poule A is het nog niet beslist en gaat het tussen de Eltheto, st. Antonius en Fontein Asterstraat. De beslissing in deze poule zal op de woensdagavond vallen.
Dinsdag 22 april is het de avond van de meiden. De wedstrijden beginnen om 18:00 uur en we hopen op minstens zoveel belangstelling als bij de jongens.
De finale is op woensdagavond. De winnaars zullen aansluitend de prijs uit handen van wethouder Binnenmars van de gemeente Twenterand ontvangen.
.

WesterhaarDigitaal.nl was ook aanwezig en heeft een aantal foto`s “geschoten” , de meeste waren “raak` en kunt u zien in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier